U bent hier

In de kijker

Uitstel heropening KMSKA

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) wordt sinds 2011 gerenoveerd. De heropening van het museum was voorzien voor 2019, maar nu blijkt dat dit pas twee jaar later zal kunnen. Waaraan ligt dit uitstel? Wat zijn de gevolgen van het uitstel? Hoeveel bedragen de renovatiekosten? Welke conclusies trekt minister Sven Gatz uit de vertraging voor volgende gelijkaardige renovatiewerken?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.