U bent hier

In de kijker

Uitstel heropening KMSKA

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) wordt sinds 2011 gerenoveerd. De heropening van het museum was voorzien voor 2019, maar nu blijkt dat dit pas twee jaar later zal kunnen. Waaraan ligt dit uitstel? Wat zijn de gevolgen van het uitstel? Hoeveel bedragen de renovatiekosten? Welke conclusies trekt minister Sven Gatz uit de vertraging voor volgende gelijkaardige renovatiewerken?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

15 (2018-2019)
Externe sprekers
Bart Temmerman (directeur Publiq vzw) en Karel De Rudder (productmanager UiTPAS Publiq vzw)
1962 (2018-2019) nr. 1
Bijlage: Presentatie Publiq (pdf)
1877 (2018-2019) nr. 1

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.