U bent hier

In de kijker

Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG): hoorzitting

De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) werd in december 2001 opgericht in het kader van de vrijmaking van de Vlaamse elektriciteits- en gasmarkt. De VREG staat onder toezicht van het Vlaams Parlement: het parlement regelt de werking en organisatie van de VREG in het Energiedecreet, stelt de leden van de raad van bestuur aan en houdt hoorzittingen over het ontwerp van ondernemingsplan en de begroting van de VREG. Vandaag houden de commissieleden over het ontwerp van ondernemingsplan en het ontwerp van begroting een hoorzitting met Pieterjan Renier en Ronnie Belmans van de VREG.

Video

Verslag

7 (2018-2019)
Externe sprekers
Pieterjan Renier (algemeen directeur VREG) en Ronnie Belmans (voorzitter raad van bestuur VREG)
1774 (2018-2019) nr. 1

Agenda

7 (2018-2019)
Externe sprekers
Pieterjan Renier (algemeen directeur VREG) en Ronnie Belmans (voorzitter raad van bestuur VREG)
Verslaggever

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.