U bent hier

In de kijker

Hervorming secundair onderwijs: ontwerp van decreet

In 2013 keurde de toenmalige Vlaamse Regering het masterplan voor de hervorming van het secundair onderwijs goed. In uitvoering van haar regeerakkoord 2014-2019 en de beleidsnota Onderwijs 2014-2019 concretiseerde de huidige Vlaamse Regering dit masterplan verder in conceptnota’s. Met een ontwerp van decreet geeft ze nu definitief vorm aan de uitrol van dit masterplan. De leden van de commissie bespreken dit ontwerp van decreet.

Video

Verslag

1469 (2017-2018) nr. 2
Bijlage: Presentatie modernisering secundair onderwijs (pdf)

Agenda

van de Vlaamse Regering
1469 (2017-2018) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en (eventueel) stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.