U bent hier

In de kijker

Netwerkradio’s

Op 15 september kende de Vlaamse Regering, in uitvoering van het nieuwe Radiodecreet, de zendvergunningen voor de netwerkradio’s toe. Veertien kandidaten hadden een aanvraag ingediend, en de erkenningen gaan in op 1 januari 2018. Onafhankelijke radiozenders maken zich zorgen dat de netwerkradio’s nog steeds deel uitmaken van de vroegere ketenradio’s. Hoe zijn de dossiers tot stand gekomen? Welke criteria heeft minister Sven Gatz gehanteerd voor de toekenning van de verschillende frequentiepakketten? Hoe zal de leefbaarheid van lokale radio’s gewaarborgd blijven?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:00 uur

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2815 (2016-2017)
van Tine Soens aan minister Sven Gatz
2735 (2016-2017)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.