U bent hier

In de kijker

Flanders Synergy

In 2009 werd Flanders Synergy opgericht om organisaties slagvaardiger te maken én meer aantrekkelijke (werkbare) jobs te creëren. Uit het werkveld komen nu signalen dat de Vlaamse overheid de betoelaging van Flanders Synergy heeft stopgezet. Kloppen deze berichten? Waarom heeft minister Philippe Muyters deze beslissing genomen? Hoe ziet hij de toekomst van werkbaar werk in Vlaanderen? Op welke manier wil hij de methodologieën inzake werkbaar werk uitdragen zonder overkoepelende organisatie zoals Flanders Synergy?

Video

Agenda

van Sonja Claes aan minister Philippe Muyters
1544 (2016-2017)
van Imade Annouri aan minister Philippe Muyters
1674 (2016-2017)
van Yasmine Kherbache aan minister Philippe Muyters
1776 (2016-2017)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.