U bent hier

In de kijker

Begrotingsbeleid 2017: advies SERV

De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) stelde een advies op over het begrotingsbeleid 2017 van de Vlaamse Gemeenschap. Vertegenwoordigers van de SERV komen dat advies toelichten in de commissie, waarna een bespreking volgt met de commissieleden.

Video

Agenda

van Björn Rzoska aan minister Bart Tommelein
2462 (2015-2016)
van Jan Bertels aan minister Bart Tommelein
2493 (2015-2016)
van Jenne De Potter aan minister Bart Tommelein
2501 (2015-2016)
Advies van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen over het begrotingsbeleid 2017 van de Vlaamse Gemeenschap
Toelichting door Pieter Kerremans, administrateur-generaal, en Erwin Eysackers en Wouter van der Wielen, medewerkers SERV, en bespreking

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.