U bent hier

In de kijker

Orkesten in Vlaanderen: gedachtewisseling

De Vlaamse overheid liet een onderzoek uitvoeren naar de technische mogelijkheden voor een verregaande samenwerking tussen drie Vlaamse symfonische orkesten: deFilharmonie, Brussels Philharmonic en het orkest van het Kunsthuis. De analyses en de conclusies werden gebundeld in het eindrapport 'Naar een veerkrachtig Vlaams orkestenlandschap'. De leden van de commissie wisselen hierover van gedachten met consultants Koen Vandyck en Philippe Vandenbroeck en met minister Sven Gatz.

Agenda

67 (2015-2016)
Externe sprekers
Koen Vandyck (consultant en organisatiecoach, Management Kunstenpunt Muziek), Philippe Vandenbroeck (consultant en zaakvoerder shiftN) en Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Verslaggevers
Caroline Bastiaens en Yamila Idrissi
Voortzetting

15:30 uur

van An Christiaens aan minister Philippe Muyters
1453 (2015-2016)
van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
1580 (2015-2016)
van de Vlaamse Regering
685 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Joris Poschet en Herman Wynants
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.