U bent hier

In de kijker

Orkesten in Vlaanderen: gedachtewisseling

De Vlaamse overheid liet een onderzoek uitvoeren naar de technische mogelijkheden voor een verregaande samenwerking tussen drie Vlaamse symfonische orkesten: deFilharmonie, Brussels Philharmonic en het orkest van het Kunsthuis. De analyses en de conclusies werden gebundeld in het eindrapport 'Naar een veerkrachtig Vlaams orkestenlandschap'. De leden van de commissie wisselen hierover van gedachten met consultants Koen Vandyck en Philippe Vandenbroeck en met minister Sven Gatz.

Agenda

67 (2015-2016)
Externe sprekers
Koen Vandyck (consultant en organisatiecoach, Management Kunstenpunt Muziek), Philippe Vandenbroeck (consultant en zaakvoerder shiftN) en Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Voortzetting

15:30 uur

van An Christiaens aan minister Philippe Muyters
1453 (2015-2016)
van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
1580 (2015-2016)
van de Vlaamse Regering
685 (2015-2016) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.