U bent hier

In de kijker

Klimaatcommissie: hoorzittingen

Het Vlaams Parlement richtte een tijdelijke commissie op voor de opvolging van het klimaatbeleid in Vlaanderen, die nagaat hoe de afspraken uit de klimaattop van eind 2015 in Parijs in de praktijk moeten worden gebracht. Vandaag houden de leden van de commissie een laatste hoorzitting over de beleidsdomeinen Industrie en Innovatie en over de beleidsdomeinen Wonen en Huisvesting. De sprekers zijn Dirk Fransaer van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek, Koen Bouckaert van Alpro en Kris Asnong van Dubolimburg.

Video

Verslag

766 (2015-2016) nr. 6
766 (2015-2016) nr. 5

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.