U bent hier

Vergadering

vrijdag 18 maart 2016, 10.00u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

geschrapt
Hoorzitting met Jos Delbeke, directeur-generaal Klimaat van de Europese Commissie, over de consequenties van de klimaattop van Parijs voor de Europese Unie, en Hans Bruyninckx, executive director van het Europees Milieuagentschap, over cijfers en indicatoren met het oog op de monitoring van het klimaat- en energiebeleid van de EU
toegevoegd
51 (2015-2016)
Externe sprekers
Jos Delbeke (directeur-generaal Klimaat van de Europese Commissie) en Hans Bruyninckx (executive director van het Europees Milieuagentschap)
toegevoegd
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.