U bent hier

In de kijker

Overheveling provinciale bevoegdheid sport

De provinciale persoonsgebonden aangelegenheden, zoals sport, zullen op 1 januari 2017 naar de lokale besturen of de Vlaamse overheid worden overgeheveld. Er heerst echter veel onduidelijkheid op het terrein over het toekomstige beleid. Hoe zal de lijst van over te hevelen instellingen eruitzien? Wat met het personeel? Zal minister Philippe Muyters een regionaal sportdecreet opstellen?

Verslag

Agenda

van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
788 (2015-2016)
van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
977 (2015-2016)
van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
980 (2015-2016)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.