U bent hier

In de kijker

Vriendschapsfraude: nood aan meer mediawijsheid?

Fraudeurs verleiden mensen op internet via de zogenaamde vriendschapsfraude tot een vriendschappelijke relatie, maar ze misbruiken dat vertrouwen daarna om hen geld af te troggelen. Dergelijke fraude doet zich steeds meer voor bij alle lagen van de bevolking. Vindt minister Sven Gatz dat het Kenniscentrum Mediawijsheid actie moet ondernemen? Ziet hij een samenwerking mogelijk met zijn federale collega van Justitie.

Agenda

van Bart Van Malderen aan minister Sven Gatz
951 (2015-2016)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
958 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
978 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
1003 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
1004 (2015-2016)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.