U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 24 april 2014, 10.00u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen opnieuw bijeen op vrijdag 25 april 2014 om 11.30 uur om onze agenda verder af te handelen. We stemmen dan over het ontwerp van decreet tot wijziging van de regelgeving inzake natuur en bos.

Aan diegenen die er morgen niet zijn, maar die wel opnieuw verkozen zullen worden, wil ik ook meedelen dat de installatievergadering van het nieuwe parlement plaatsvindt op dinsdag 17 juni 2014 om 14.30 uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 11.46 uur.

van Dirk de Kort, Bart Martens, Annick De Ridder, Caroline Bastiaens, Steve D'Hulster, Lies Jans en Griet Smaers
2516 (2013-2014) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.