U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 12 december 2012, 14.00u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, ik stel voor om de agenda van de plenaire morgenvergadering van dinsdag 18 december 2012 aan te vullen met het onderzoek van de geloofsbrieven van een nieuw lid en de eedaflegging van het nieuwe lid ingevolge het ontslag van de heer Tom Dehaene.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen opnieuw bijeen op dinsdag 18 december 2012 om 9 uur, 14 uur en eventueel 19 uur en op woensdag 19 december 2012 om 9 uur, 14 uur en eventueel 19 uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 17.23 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.