U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 7 december 2011, 15.02u

Mededelingen van de voorzitter
De voorzitter

Collega’s, minister Muyters heeft net vermeld dat dé 50-jarige niet bestaat. Ik zou dan ook willen meedelen dat hij gisteren zelf 50 jaar is geworden en daarmee tot die beroemde doelgroep behoort. (Applaus)

Ik wil ook nog meedelen dat mevrouw De Wachter vorige week de eed heeft afgelegd als burgemeester van de gemeente Kapelle-op-den-Bos. (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.