U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 maart 2011, 14.00u

van Dirk de Kort, Lies Jans, Jan Peumans, Jan Roegiers, Griet Smaers, Steve D'Hulster en Karin Brouwers
1016 (2010-2011) nr. 1
De voorzitter

Aanvulling van de agenda

Dames en heren, het Uitgebreid Bureau heeft de agenda aangevuld met het voorstel van resolutie van de heer de Kort, mevrouw Lies Jans, de heren Peumans en Roegiers, mevrouw Smaers, de heer D’Hulster en mevrouw Brouwers betreffende de beheersovereenkomst 2011-2015 tussen de Vlaamse Regering en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

Dit voorstel van resolutie is echter nog geen zeven vrije dagen verspreid, zoals voorgeschreven bij artikel 54, punt 4, en 69, punt 2 van het Reglement van het Vlaams Parlement. Is het parlement het eens met de aanvulling van de agenda? (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.