U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 7 mei 2008, 14.04u

Rouwhulde
De voorzitter

Dames en heren, op 1 mei 2008 is de heer Leo Lindemans overleden.

De heer Leo Lindemans was als senator voor de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde van 7 december 1971 tot 8 november 1981 tevens lid van de Cultuurraad voor de Nederlandse Cultuurgemeenschap en de Vlaamse Raad.

Hij bekleedde bovendien diverse functies in het Bureau en het Uitgebreid Bureau en was van 1979 tot 1981 eerste ondervoorzitter van onze assemblee.

Mag ik u vragen te zijner nagedachtenis een minuut stilte in acht te nemen?

- De Vlaamse volksvertegenwoordigers nemen enkele ogenblikken stilte in acht.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.