U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 februari 2005, 14.31u

van Steven Vanackere, Erik Matthijs, Sven Gatz, Gilbert Bossuyt en Jan Peumans
107 (2004-2005) nr. 2
De voorzitter

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met redenen omklede motie van de heren Vanackere, Matthijs, Gatz, Bossuyt en Peumans tot besluit van de in commissie besproken beleidsnota Publiek-private Samenwerking 2004-2009.

De met redenen omklede motie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, met 105 stemmen bij 7 onthoudingen en, wat de gewestaangelegenheden betreft, met 100 stemmen bij 7 onthoudingen aangenomen.
van Herman De Reuse, Christian Verougstraete, Felix Strackx, Rob Verreycken en Thieu Boutsen
106 (2004-2005) nr. 3
van Steven Vanackere, Erik Matthijs, Sven Gatz, Gilbert Bossuyt en Jan Peumans
108 (2004-2005) nr. 2

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.