U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 februari 2005, 14.31u

Wijziging van het statuut van het Lid van het Vlaams Parlement
De voorzitter

Aan de orde is de wijziging van het statuut van het lid van het Vlaams Parlement.

De bespreking is geopend.

Carl Decaluwe

(ondervoorzitter)

Het Uitgebreid Bureau heeft beslist in een vergoeding te voorzien voor commissievoorzitters die geen lid zijn van het Uitgebreid Bureau. Het Vlaams Parlement volgt daarin de Kamer.

De voorzitter

Mag ik aannemen dat de wijziging van het statuut van het lid van het Vlaams Parlement eenparig is aangenomen? (Instemming)

Aanpassing van de rechtspositieregeling van de medewerkers van de voorzitter, van de leden van het Uitgebreid Bureau, van de fracties en van de Vlaamse volksvertegenwoordigers

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.