U bent hier

De voorzitter

VOORSTEL

Wijziging van het reglement

Algemene bespreking

De voorzitter : Aan de orde is het voorstel van de heer De Batselier tot wijziging van het Reglement van het Vlaams Parlement, wat de controle van de verkiezingsuitgaven betreft.

Dit voorstel tot wijziging van het reglement wordt rechtstreeks in plenaire vergadering behandeld.

De algemene bespreking is geopend.

De algemene bespreking is gesloten.

Artikelsgewijze bespreking

De voorzitter : Aan de orde is de artikelsgewijze bespreking van het voorstel van de heer De Batselier tot wijziging van het Reglement van het Vlaams Parlement, wat de controle van de verkiezingsuitgaven betreft.

- De artikelen worden zonder opmerkingen aangenomen.

De artikelsgewijze bespreking is gesloten.

We zullen morgen om 16 uur de hoofdelijke stemming over het voorstel van

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.