U bent hier

De voorzitter

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met re­de­nen omklede motie van mevrouw Becq, mevrouw Merckx-Van Goey, me­vrouw Van Cleuvenbergen, mevrouw van Kes­sel en mevrouw Van Eetvelde tot besluit van de op 1 juli 2003 door de heer Van Overmeire in commissie gehouden interpellatie tot me­vrouw Byttebier, Vlaams minister van Welzijn, Ge­zondheid en Gelijke Kansen, over de demografische evolutie en de nood aan een ge­boortebeleid in Vlaanderen.

De met redenen omklede motie wordt met 54 stemmen tegen 65 niet aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.