U bent hier

De voorzitter

Demografische evolutie

Hoofdelijke stemmingen

De voorzitter : Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met re­de­nen omklede motie van de heer Van Overmeire tot besluit van de op 1 juli 2003 door de heer Van Overmeire in commissie ge­hou­den inter­pellatie tot mevrouw Byttebier, Vlaams minister van Wel­zijn, Gezondheid en Gelijke Kansen, over de demografische evo­lu­­tie en de nood aan een geboortebeleid in Vlaanderen.

De met redenen omklede motie wordt met 21 stemmen tegen 96 bij 2 onthoudingen niet aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.