U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 19 juli 2021, 13.03u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
Disclaimer

Tekst nog niet goedgekeurd door de sprekers.

Mag ik u allen vragen om even recht te staan, om een minuut van stilte in acht te kunnen nemen voor alle slachtoffers en de nabestaanden van de vreselijke watersnood, alsook om de vele vrijwilligers en de hulpdiensten die in deze zeer moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf geven, een hart onder de riem te steken?

– De Vlaamse volksvertegenwoordigers nemen enkele ogenblikken van stilte in acht.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.