U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 mei 2020, 14.00u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden

Dames en heren, we schorsen de vergadering tot 17 uur. Dan beginnen we met de behandeling van de voorstellen van decreet en alle andere zaken die met spoed zijn aangekondigd. Voor we effectief gaan stemmen, is er nog een korte schorsing op vraag van de diensten.

– De vergadering wordt geschorst om 16.48 uur.

– De vergadering wordt hervat om 17.03 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.