U bent hier

In de kijker

Faillissementspreventie en tweede kans voor ondernemers in moeilijkheden

Leden van de sp.a-fractie en leden van de meerderheid dienden respectievelijk voorstellen van resolutie in waarin ze de Vlaamse Regering vragen om maatregelen te nemen voor ondernemers in moeilijkheden en hen te begeleiden bij een tweede kans. De leden van de commissie bespreken en stemmen over deze voorstellen van resolutie.

Video

Verslag

396 (2014-2015) nr. 2
404 (2014-2015) nr. 2

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.