U bent hier

In de kijker

Visienota Kunstendecreet: debat met minister Sven Gatz

In uitvoering van het Kunstendecreet van 2013 stelde minister Sven Gatz een visienota op waarin hij zijn beleidsvisie voor de kunsten uitwerkt. Op 1 april 2015 lichtte de minister de visienota toe in de commissie. Vorige week kwamen verschillende kunstenorganisaties hun mening over deze nota in de commissie toelichten, vandaag wisselen de leden van de commissie erover van gedachten met minister Sven Gatz.

Agenda

van Sven Gatz
309 (2014-2015) nr. 1
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Marius Meremans
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) - Overleg Kunstenorganisaties (oKo) - Nieuw Internationaal Cultureel Centrum (NICC) - Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra (VVC) - Overleg Kunstinstellingen Vlaamse Overheid
van Sven Gatz
309 (2014-2015) nr. 1
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Marius Meremans
Gedachtewisseling met Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel

15:30 uur

van Koen Van den Heuvel aan minister Philippe Muyters
1604 (2014-2015)
van Peter Van Rompuy aan minister Philippe Muyters
1840 (2014-2015)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.