U bent hier

Vergadering

donderdag 15 januari 2015, 14.00u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Joris Vandenbroucke aan minister Ben Weyts
639 (2014-2015)
van Joris Vandenbroucke aan minister Ben Weyts
658 (2014-2015)
geschrapt
van Lies Jans aan minister Ben Weyts
724 (2014-2015)
geschrapt
Gedachtewisseling over het besparingsplan van De Lijn, met de heer Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn, en de heer Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn
toegevoegd
43 (2014-2015)
Externe sprekers
Roger Kesteloot (directeur-generaal De Lijn) en Ben Weyts (Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn)
Verslaggevers
Marino Keulen en Joris Vandenbroucke
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.