U bent hier

Agenda

van Jan Verfaillie aan minister Kris Peeters
1025 (2013-2014)
van Jurgen Vanlerberghe aan minister Kris Peeters
1031 (2013-2014)
van Hermes Sanctorum-Vandevoorde aan minister Kris Peeters
1032 (2013-2014)
Verslagmoment over de Europese Ministerraden Landbouw en Visserij van november en december 2013 en februari 2014, met mevrouw Loes Lysens, attaché Landbouw, en de heer Pieter Lietaer, attaché Visserij, van de Vlaamse vertegenwoordiging bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.