U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over het 'Onderzoek naar de planlastvermindering in het hoger onderwijs', uitgevoerd door de Hogeschool Gent met:
- prof. dr. Adelien Decramer
- prof. dr. Ellen Wayenberg
- mevrouw Jolien Dewaele
Gedachtewisseling over het 'Onderzoek naar de planlastvermindering in het basis- en secundair onderwijs', uitgevoerd door de Antwerp Management School, met:
- prof. dr. Patrick Kenis
- de heer Peter Michielsens
- de heer Walter van Andel
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.