U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1580 (2011-2012) nr. 1
Verslaggevers
Jan Durnez en Fatma Pehlivan
Gemeenschapsaangelegenheid
Advies aan de Commissie voor Onderwijs en Gelijke Kansen (conformiteit met Planlastendecreet - beslissing vergadering van het Uitgebreid Bureau en Commissievoorzitters van 18 oktober 2011)
van de Vlaamse Regering
1589 (2011-2012) nr. 1
Verslaggevers
Kurt De Loor en Danielle Godderis-T'Jonck
Gemeenschapsaangelegenheid
Advies aan de Commissie voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (conformiteit met Planlastendecreet - beslissing vergadering van het Uitgebreid Bureau en Commissievoorzitters van 18 oktober 2011)
van de Vlaamse Regering
1558 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Jurgen Vanlerberghe
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten - Vlaamse Lokale Ontvangers - Expertisecentrum van Gemeentesecretarissen
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.