U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1423 (2011-2012) nr. 1
Verslaggevers
Johan Verstreken en Sabine Poleyn
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Advies aan de Commissie voor Buitenlands Beleid, Europese Aangelegenheden en Internationale Samenwerking (conformiteit met Planlastendecreet - beslissing vergadering van het Uitgebreid Bureau en Commissievoorzitters van 18 oktober 2011) Verslaggever: de heer Johan Verstreken
van de Vlaamse Regering
1386 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Lieven Dehandschutter
Gedachtewisseling met de heer Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen, en de heer Geert Bourgeois, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering, Toerisme en Vlaamse Rand
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.