U bent hier

Agenda

Hoorzitting over de hervorming van het secundair onderwijs, thema personeel, professionalisering lerarenkorps en lerarenopleiding, met als sprekers:
- de heer John Maes, voorzitter van de werkgroep hervorming secundair onderwijs van School of Education Associatie K.U.Leuven en mevrouw Dorien Van Rooy, stafmedewerker
- prof. dr. Antonia Aelterman, vakgroep Onderwijskunde, Faculteit PPW, UGent
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.