U bent hier

Agenda

van Geert Bourgeois
903 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Jan Durnez
Gedachtewisseling met als sprekers: - prof. dr. Herman Matthijs, prof. dr. Wouter Van Dooren en prof. dr. Ellen Wayenberg (Vlaamse Adviesraad voor Bestuurszaken) - de heren Pieter Kerremans, Wim Knaepen en Peter Van Humbeeck (Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen) - de heer Bart Verhaeghe en mevrouw Liesbeth De Winter (de Verenigde Verenigingen)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.