U bent hier

Agenda

van Marleen Van den Eynde, Agnes Bruyninckx-Vandenhoudt, An Michiels, Pieter Huybrechts, Jan Penris en Johan Deckmyn
379 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Verslaggever: Steve D'Hulster Gedachtewisseling met mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, over de stand van zaken van de grondige evaluatie van de mobiliteitsconvenants en over de laatst uitgevoerde evaluatie zoals het Decreet betreffende de Mobiliteitsconvenants van 20 april 2001 voorschrijft
van Marleen Van den Eynde, Agnes Bruyninckx-Vandenhoudt, An Michiels, Pieter Huybrechts, Jan Penris en Johan Deckmyn
379 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Gedachtewisseling met mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, over de stand van zaken van de grondige evaluatie van de mobiliteitsconvenants en over de laatst uitgevoerde evaluatie zoals het Decreet betreffende de Mobiliteitsconvenants van 20 april 2001 voorschrijft
van Karin Brouwers aan minister Hilde Crevits
605 (2010-2011)
van Lies Jans aan minister Hilde Crevits
661 (2010-2011)
van Steve D'Hulster aan minister Hilde Crevits
677 (2010-2011)
Regeling van de werkzamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.