U bent hier

Agenda

Besloten vergadering

Gedachtewisseling op hoofdlijnen over het ARKADE-project in verband met de herziening van de mediadecreten, met de heer Geert Bourgeois, Vlaams minister van Bestuurszaken, Buitenlands Beleid, Media en Toerisme en met de heer David Stevens, onderzoekscoördinator van het Interdisciplinair Centrum voor Recht en ICT, K.U. Leuven
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

11:00 uur

Werkbezoek aan de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa)
Plechtige opening van de VTM-nieuwsredactie
Medialaan 1
1800 Vilvoorde
Tel. : 02/255.32.50

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.