U bent hier

Agenda

van 09:30 uur tot 11:30 uur

van Eloi Glorieux, Jos Stassen, Vera Dua, Rudi Daems, Mieke Vogels en Jef Tavernier
575 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Herman Lauwers
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en (eventueel) stemming
van de Vlaamse Regering
15 (2005-2006) nr. 1
Verslaggevers
Erik Matthijs, Hilde Crevits, Freddy Van Gaever, Elke Roex, Tom Dehaene, Jan Roegiers, Karlos Callens, Steven Vanackere, Sabine Poleyn, Johan Verstreken, Marnic De Meulemeester, Jan Laurys, Jan Peumans, Stern Demeulenaere, Erik Arckens, Annick De Ridder, Anissa Temsamani en Anne Marie Hoebeke
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden van mevrouw Kathleen Van Brempt, Vlaams minister van Mobiliteit, Sociale Economie en Gelijke Kansen) Benoeming van een verslaggever, toelichting door de minister en bespreking
Zie blz. 40 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt
van Kathleen Van Brempt
562 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Jan Peumans
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, toelichting door de minister en bespreking

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.