U bent hier

Agenda

Begrotingscontrole 2003

van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12 (2002-2003) nr. 1
van de Vlaamse Regering
19-A (2002-2003) nr. 1
Verslaggevers
Frans Ramon, Jos Stassen, Leo Peeters, Jos De Meyer, Veerle Declercq, Marcel Logist, Frans De Cock, Stefaan Platteau, Julien Demeulenaere, Jef Van Looy, Gracienne Van Nieuwenborgh, Jan Laurys, Jan Van Duppen en Riet Van Cleuvenbergen
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden van de heer Gilbert Bossuyt, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Energie) Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel indicatieve stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.