U bent hier

In de kijker

Toewijzing subsidies door Toerisme Vlaanderen

Voor projecten die subsidies willen krijgen via Toerisme Vlaanderen, zijn er sinds de inwerkingtreding van het relanceplan van de Vlaamse Regering nieuwe criteria van kracht. Die blijken echter niet publiek beschikbaar. Waarom zijn er nieuwe criteria opgemaakt? Hoe worden projecten geselecteerd voor subsidiëring? Hoeveel middelen gaan naar reeds gekozen projecten? Zal minister Zuhal Demir deze nieuwe werkwijze in de toekomst blijven toepassen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

19-A (2020-2021) nr. 2-C

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Maarten De Veuster aan minister Zuhal Demir
3757 (2020-2021)
van de Vlaamse Regering
19-A (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheid Toerisme van Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme
Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.