U bent hier

In de kijker

Aanpak drugsafval

Minister Zuhal Demir stelde onlangs een plan van aanpak voor om plaatsen waar drugsafval wordt gedumpt op te ruimen. Daarbij worden veel diensten betrokken. Ook wil ze een federaal boetefonds in het leven roepen, zodat de opruimkosten worden betaald door veroordeelde drugsbendes. Hoe zal ze komen tot deze geïntegreerde aanpak? Welke partners zal ze betrekken? Zal OVAM de acties met andere diensten coördineren? Wat met het boetefonds? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Gwenny De Vroe aan minister Zuhal Demir
3074 (2020-2021)
van Johan Danen aan minister Zuhal Demir
3184 (2020-2021)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.