U bent hier

In de kijker

Bevoegdheidspakketten arbeidsmarktbeleid: hoorzitting

Het Vlaams Parlement richtte in december 2020 een Werkgroep Institutionele Zaken op om concrete voorstellen uit te werken voor een nieuwe staatshervorming. De leden van de werkgroep hielden een hoorzitting over homogene bevoegdheidspakketten met betrekking tot het arbeidsmarktbeleid met professor Stijn Baert van  de UGent, professor Ludo Struyven van de KULeuven en professor Ive Marx van de UAntwerpen.

Video

Verslag

86 (2020-2021)
Externe sprekers
Stijn Baert (professor UGent), Ludo Struyven (professor KU Leuven) en Ive Marx (professor UAntwerpen)

Agenda

86 (2020-2021)
Externe sprekers
Stijn Baert (professor UGent), Ludo Struyven (professor KU Leuven) en Ive Marx (professor UAntwerpen)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.