U bent hier

In de kijker

Bevoegdheidspakketten gezondheidszorg: hoorzitting

Het Vlaams Parlement richtte in december 2020 een Werkgroep Institutionele Zaken op om concrete voorstellen uit te werken voor een nieuwe staatshervorming. In deze vergadering hielden de leden van de werkgroep een hoorzitting over homogene bevoegdheidspakketten met betrekking tot het gezondheidsbeleid met Jo De Cock van het RIZIV en met Guy Tegenbos van de Staten-Generaal van de Geestelijke Gezondheidszorg.

Video

Verslag

68 (2020-2021)
Externe sprekers
Jo De Cock (administrateur-generaal RIZIV) en Guy Tegenbos (Staten-Generaal van de Geestelijke Gezondheidszorg)
728 (2020-2021) nr. 1

Agenda

68 (2020-2021)
Externe sprekers
Jo De Cock (administrateur-generaal RIZIV) en Guy Tegenbos (Staten-Generaal van de Geestelijke Gezondheidszorg)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.