U bent hier

In de kijker

Begroting 2021

De leden van de commissie beëindigden de begrotingsbesprekingen. Ze bespraken en stemden over de uitgavenbegroting 2021, wat betreft de beleidsdomeinen Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering en Gelijke Kansen, en het programmadecreet bij de begroting 2021, wat betreft het hoofdstuk Kanselarij, Bestuur, Buitenlandse Zaken en Justitie.

Video

Verslag

van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
15 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheden Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering en Gelijke Kansen van Bart Somers, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering en Gelijke Kansen
Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming
van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 4. Kanselarij, Bestuur, Buitenlandse Zaken en Justitie Hoofdstuk 9. Inwerkingtreding
Voortzetting van de bespreking en stemming

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.