U bent hier

In de kijker

Onderwijs en vorming in coronabeleid: hoorzitting

Het Vlaams Parlement richtte naar aanleiding van de coronacrisis een tijdelijke commissie op. Die moet een evaluatie maken van de voorbije crisisperiode, er de nodige lessen uit te trekken voor de toekomst, en de eerste aanzetten geven voor een postcoronatraject. De leden van de commissie houden een hoorzitting over wat het coronabeleid inhoudt voor de Vlaamse Scholierenkoepel en de CLB-koepels. Ze horen in dit verband vertegenwoordigers van de Vlaamse Scholierenkoepel, van de VCLB-koepel en van de permanente ondersteuningscel centra voor leerlingenbegeleiding GO!.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

26 (2020-2021)
Externe sprekers
Louis Notte (voorzitter Vlaamse Scholierenkoepel), Flor Van der Eycken (beleidsverantwoordelijke Vlaamse Scholierenkoepel), Kristie Nkenné Conings (Vlaamse Scholierenkoepel), Margot Gebruers (Vlaamse Scholierenkoepel), Rania Fahi (Vlaamse Scholierenkoepel), Soulaymen El Bakouri (Vlaamse Scholierenkoepel), Stefan Grielens (algemeen directeur VCLB-koepel) en Inge Van Trimpont (directeur permanente ondersteuningscel centra voor leerlingenbegeleiding GO!)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.