U bent hier

In de kijker

Evaluatie Gelijkekansendecreet

De beleidsnota Gelijke Kansen, Integratie en Inburgering 2019-2024 stelt evaluaties van bestaande regelgeving in het verschiet. Zo zou er een onderzoek worden gedaan of het huidige Gelijkekansendecreet een afdoend kader biedt voor een doeltreffend antidiscriminatiebeleid. Is deze evaluatie klaar? Zo ja, bevat het elementen die aanleiding geven tot aanpassing van het decreet? Welke acties wil minister Bart Somers in dat geval nemen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.