U bent hier

In de kijker

Strategisch Plan Geletterdheid 2017-2024: gedachtewisseling 

Het Strategisch Plan Geletterdheid 2017-2024 focust op vijf strategische doelstellingen om de geletterdheid te verhogen bij jongeren, binnen de familieomgeving, bij werkzoekenden en werkenden, bij mensen in armoede en om de digitale geletterdheid te verhogen. Over de voortgang van dit plan wisselden de leden van de commissie van gedachten met Inge Van Acker en met Sara Jaminé van het Vlaams ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs planleider Strategisch Plan Geletterdheid (Vocvo).

Video

Verslag

104 (2019-2020)
Externe sprekers
Inge Van Acker (directeur, Vlaams ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs) en Sara Jaminé (projectleider Strategisch Plan Geletterdheid, Vocvo)
501 (2020-2021) nr. 1

Agenda

104 (2019-2020)
Externe sprekers
Inge Van Acker (directeur, Vlaams ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs) en Sara Jaminé (projectleider Strategisch Plan Geletterdheid, Vocvo)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.