U bent hier

In de kijker

Evaluatie nieuwe ondersteuningsmodel: gedachtewisseling

Bij het begin van het schooljaar 2017-2018 werden de ondersteuningsnetwerken opgestart. Die hadden tot doel de leerlingen, de leerkrachten en de scholen te ondersteunen in het kader van het M-decreet om een meer inclusief onderwijs te realiseren. Een commissie onder leiding van professor Elke Struyf heeft die ondersteuningsnetwerken in een rapport geëvalueerd. De leden van de commissie wisselden met professor Struyf van gedachten over dat rapport.

Video

Verslag

30 (2019-2020)
Externe sprekers
Elke Struyf (professor afdeling Opleidings- en Onderwijswetenschappen, UAntwerpen)
256 (2019-2020) nr. 1
Rapport 'Evaluatie van het nieuwe ondersteuningsmodel' (pdf)

Agenda

30 (2019-2020)
Externe sprekers
Elke Struyf (professor afdeling Opleidings- en Onderwijswetenschappen, UAntwerpen)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.