U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsnota’s

De leden van de commissie vatten samen met minister Hilde Crevits de begrotingsbesprekingen aan: de uitgavenbegroting 2020, de beleidsnota Werk en Sociale Economie 2019-2024 en de beleidsnota Economie, Wetenschap en Innovatie 2019-2024. Minister Hilde Crevits licht de verschillende documenten toe.

 

Agenda

Deze vergadering gaat niet door

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.