U bent hier

In de kijker

Politiegeweld Catalonië

Sinds de veroordeling tot celstraffen van Catalaanse politici in de uitloop van het onafhankelijkheidsreferendum in 2017 is er veel straatprotest in de grote Catalaanse steden. De politie gebruikt daarbij buitensporig geweld tegen de betogers. Hoe staat minister-president Jan Jambon hiertegenover?

Video

Verslag

105 (2019-2020) nr. 2
113 (2019-2020) nr. 3

Agenda

van Vera Jans aan minister Jan Jambon
344 (2019-2020)
105 (2019-2020) nr. 1
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming
113 (2019-2020) nr. 1
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.