U bent hier

In de kijker

Leefbaarheid Vlaamse mediasector: hoorzitting

Econopolis stelde een rapport op over de leefbaarheid van productie, aggregatie en distributie van audiovisuele content in Vlaanderen. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met de drie auteurs van het rapport.

Video

Agenda

Hoorzitting over de economische meerwaarde van de VRT, met:
- Luc Van den Brande, voorzitter Raad van Bestuur VRT
- Paul Lembrechts, gedelegeerd bestuurder VRT
- Tim Raats, senior onderzoeker iMinds-SMIT
- Dirk Wauters, beheerder Jala bvba
Hoorzitting over het Econopolis-rapport 'Leefbaarheid van productie, aggregatie en distributie van audiovisuele content in Vlaanderen', met:
- Tim Raats, senior onderzoeker iMinds-SMIT
- Karen Donders, senior onderzoeker iMinds-SMIT
- Dirk Wauters, beheerder Jala bvba
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.