U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Vlaamse Ombudsdienst 2018

De Vlaamse Ombudsdienst belicht in zijn jaarverslag alle beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. Door de nakende verkiezingen heeft de Vlaamse ombudsman Bart Weekers er de voorkeur aan gegeven de bevindingen en klachten enkel in de commissie Algemeen Beleid toe te lichten. Daarna volgt de bespreking met minister-president Geert Bourgeois en de leden van de commissie.

Video

Verslag

1846 (2018-2019) nr. 3
35 (2018-2019) nr. 2
Bijlage: Verslag samenstelling kabinetten (pdf)
van de Vlaamse Ombudsdienst
41 (2018-2019) nr. 1
41 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van de Vlaamse Ombudsdienst
41 (2018-2019) nr. 1
Verslaggevers
Bespreking met Bart Weekers, Vlaams ombudsman, en Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.