U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Vlaamse Ombudsdienst 2018

De Vlaamse Ombudsdienst belicht in zijn jaarverslag alle beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. Door de nakende verkiezingen heeft de Vlaamse ombudsman Bart Weekers er de voorkeur aan gegeven de bevindingen en klachten enkel in de commissie Algemeen Beleid toe te lichten. Daarna volgt de bespreking met minister-president Geert Bourgeois en de leden van de commissie.

Video

Verslag

1846 (2018-2019) nr. 3
van de Vlaamse Ombudsdienst
41 (2018-2019) nr. 1
41 (2018-2019) nr. 2
35 (2018-2019) nr. 2
Bijlage: Verslag samenstelling kabinetten (pdf)

Agenda

van de Vlaamse Ombudsdienst
41 (2018-2019) nr. 1
Verslaggevers
Paul Cordy en Björn Rzoska
Bespreking met Bart Weekers, Vlaams ombudsman, en Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.