U bent hier

In de kijker

Vlaamse Regulator voor de Media: hoorzitting

De VRT brengt elk jaar uitgebreid verslag uit over haar vorige werkingsjaar in al zijn facetten. Traditioneel maakt ze dat verslag publiek op de hoorzitting in de Mediacommissie van het Vlaams Parlement. De toezichthouder Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) is eveneens aanwezig om te rapporteren hoe de VRT haar beheersovereenkomst in 2017 heeft nageleefd. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met Peter Sourbron van de VRM, en met Luc Van den Brande, Paul Lembrechts en Bart Jacobs van de VRT.

Video

Agenda

Hoorzitting over het toezicht van de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) op de naleving door de openbare omroep van de beheersovereenkomst met de Vlaamse Gemeenschap en over het jaarverslag 2017 van de VRT, met:
- Peter Sourbron, voorzitter algemene kamer VRM
- Luc Van den Brande, voorzitter raad van bestuur VRT
- Paul Lembrechts, gedelegeerd bestuurder VRT
- Bart Jacobs, manager financiën en aankoop VRT

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.